اگر شما یک صنعتگر باشید احتمالا این سوال برای شما پیش آمده است که تامین مواد پلیمری پتروشیمی به چه صورت است; زیرا بعضی از موادی که مورد استفاده قرار میگیرد در لیست تحریمهای آمریکا قرار گرفته است. البته موضوع دیگری که تامین مواد پلیمری پتروشیمی را به تاخیر می اندازد نوسانات دلار است. ما قصد داریم تا به صورت کامل قیمت این مواد و موضوعات دیگر در این باره را مورد بررسی قرار دهیم.
انواع مواد پلیمری پتروشیمی
خب قبل از اینکه به سراغ موضوعات دیگری برویم بهتر است شما را با انواع مواد پلیمر پتروشیمی آشنا کنیم. برای اینکه موضوعات دیگر را به راحتی درک کنید باید با انواع پلیمر آشنا باشید. اما در این بخش مقاله برای اینکه زمان زیادی از شما به هدر نرود با 4 نوع از مواد پلیمری پتروشیمی آشنا میکنیم؛ تا انتها این مقاله همراه ما باشید.
پلی اتیلن
پلی اتیلن یکی از مواد پلیمری پتروشیمی است که بیشترین کاربرد را در صنعت دارد. این ترموپلاستیک ساختار بسیار ساده ای دارد و از دسته ترموپلاستیک ها است؛ در واقع پلی اتیلن با رسیدن به نقطه ذوب به شکل مایع در می آید و با رسیدن به نقطعه انجماد به شکل جامد در می آید.
اگر بخواهیم درباره سادگی ساختار این پلیمر چیزی بگوییم میتوانیم بگوییم که این پلیمر ساده ترین ساختار پلیمرهای تجاری را دارد. این پلیمر از به هم چسبیدن دو اتم کربن و یک اتم هیدروژن ساخته شده است. زمانی که زنجیره طولانی این مدلی تشکیل شود در واقع یک پلی اتیلن تشکیل شده است.
پلی اتیلن چندین نوع مختلف دارد که مهمترین آنها پلی اتیلن سبک (LDPE) و پلی اتیلن سنگین (HDPE) است که تفاوت عمده آنها در چگالی آنهاست که کلمه D در حروف مخفف آنها نشانگر کلمه چگالی یا تراکم (Density) است.
پلی پروپیلن
بعد از پلی اتیلن پر کاربردترین پلیمر صنعت پلی پروپیلن است. این ماده در صنایع مختلف از جمله پتروشیمی کاربرد بسیاری دارد. این ترموپلاستیک اخیراً به عنوان یک گرانول به بازار عرضه میشود. این ماده خاصیت ضربه پذیری کمی دارد اما مقاومت کششی و دمایی بالایی دارد که موجب میشود در صنایع مورد نظر ما کاربرد بیشتری داشته باشد.
پلی استارین
یکی از مهمترین مواد پلیمری پتروشیمی این ماده کلیدی است. یکی از قابلیتهای جذاب این پلیمر این است، زمانی که این ماده با مواد دیگر باعث میشود قدرت کششی آن افزایش یابد. البته این موضوع در صورتی است که زنجیره کربنی آنها افزایش پیدا کند. اگر بخواهم به زبان ساده بگوییم پلی استارین در واقع پلاستیک بسیار سخت است. این ماده نیز کاربرد نسبتاً بالایی دارد و در صنایع پتروشیمی کاربرد زیادی دارد و صنعت گران این رشته از این محصول زیاد استفاده میکنند.
پلی اتیلن ترفتالات
این پلیمر بیشترین کاربرد را در بستر پلی استرها دارد. در واقع این پلیمر بیشتر در الیاف لباس، ظروف مایعات و مواد غذایی استفاده میشود. البته این ماده برای رزینهای مهندسی بیشتر کاربرد دارد. اگر بخواهیم یکی از کاربردهای این محصول را نام ببریم میتوانیم به بطری پلاستیکی اشاره کنیم. جهت سفارش و تامین مواد پلیمری پتروشیمی میتوانید با کارشناسان پیشروپلاست تماس حاصل کنید.
این محصول هم نسبتاً کاربرد زیادی دارد زیرا در بخش خانگی و صنعتی بیشتر لوازم از جنس این ماده است. برای همین بیشتر متخصصان به فکر این هستند که در اولین قدم اقدام به تامین مواد پلیمری پتروشیمی میکنند. خب تا به اینجا به صورت کامل با چهار مدل از مواد پلیمری پتروشیمیها آشنا شدیم. در ادامه بیشتر درباره کاربرد مواد پلیمری پتروشیمی صحبت خواهیم کرد.
انواع کاربرد مواد پلیمری پتروشیمی
پلیمرها کاربردهای مختلفی دارند که این کاربرد در صنعت بیشتر میشود. از دیدگاه صنایع پتروشیمی مواد پلیمری به 7 دسته تقسیم میشوند که صنایع، منبع، عبور نور، واکنش حرارتی، واکنش های پلیمریزاسیون، ساختمان مولکولی و ساختمان کریستالی از آن هفت دسته هستند.
پلیمرها کاربرد زیادی در زندگی ما دارند که این کاربردها در صنعت پتروشیمی نیز به همان نسبت بالا است. پلیمرها به سه دسته آلی، غیر آلی و فلز آلی تقسیم بندی میشوند. البته امروزه تامین مواد پلیمری پتروشیمی کاری بسیار سخت شده است که صنعتگران باید بتوانند آن را انجام دهند.
عوامل موثر بر قیمت مواد پلیمری پتروشیمی
پلیمرها هم مانند تمام لوازم در بازار قیمت خاصی را دارند. عوامل زیادی است که بر قیمت این مواد تاثیر میگذارد. عواملی مانند قیمت دلار، قبمت انرژی و…. عواملی هستند که بر روی قیمت تامین مواد پلیمر پتروشیمی تاثیر میگذارد. عواملی مانند کم یا زیاد بودن محصول، میزان تقاضا، هزینه های تولید، افزایش قیمت بازار و… نیز بر قیمت بازار تاثیر مثبت دارند.
این عوامل بر قیمت پلیمرهای ما تاثیر میگذارد. اگر شما قصد تامین مواد پلیمری پتروشیمی را دارید میتوانید از سایت ما یعنی پیشروپلاست ارغوان دیدن کنید. البته مهمترین عواملی که بر روند قیمت گذاری تاثیر دارند عبارت اند از: میزان تقاضا، میزان عرضه، قیمت دلار، قیمت مواد اولیه و…
تعیین قیمت اولیه مواد پلیمری پتروشیمی
در قسمت قبل مقاله روشهایی را به شما گفتیم که تولید کنندهها از طریق آنها بر روی محصولات قیمت گذاری میکنند. اگر شما هزینه تولید پلیمر و قیمت دلار را بدانید تقریبا 70 درصد راه قیمت گذاری را پشت سر گذاشته اید. 30 درصد دیگر را باید از طریق میزان عرضه و تقاضا کشف کنید. اگر تمام این مراحل را طی کردید میتوانید به راحتی بر روی محصولات خود قیمت گذاری کنید. قیمت مواد اولیه تاثیر بسیار زیادی بر روی تامین مواد پلیمر پتروشیمی دارد.
قیمت مواد شیمایی
در دو قسمت قبلی مقاله به روشهای قیمت گذاری بر روی پلیمر اشاره کردیم. برای اینکه بتوانید از قیمت اصلی این مواد با خبر بشوید باید از مراجع رسمی این قیمت را بررسی کنید. اگر مایلید تا قیمت مواد شیمایی را بدانید از قیمت فروشگاه سایت ما دیدن کنید. سایت ما یکی از بزرگترین مرجع برای فروش انواع مدل پلیمرها در ابعاد صنعتی و کارگاه است.
قیمت مواد شیمایی برای پتروشیمیها بسیار متفاوت است، در بعضی موارد ممکن است این قیمت پایین باشد اما در بعضی موارد ممکن است قیمت آنقدر بالا باشد که شما از خرید آن منصرف شوید. اگر قصد تامین مواد پلیمر پتروشیمی را دارید میتوانید از قست فروشگاه سایت دیدن کنید و از آنجا به هر مقدار که میخواهید از محصولات ما خرید کنید.
سوالات متداول
- تامین مواد پلیمری پتروشیمی از چه جهت اهمیت پیدا می کند؟
تامین مواد پلیمری پتروشیمی از این جهت اهمیت پیدا می کند که با وجود تحریم های آمریکا تامین مواد پلیمری پتروشیمی با مشکل مواجه می شود اما مساله ای که وجود دارد این است در داخل کشور تولیدات مواد پلیمری پتروشیمی در کشور با افزایش مواجه شده است. - انواع مواد پلیمری پتروشیمی چه ماده هایی هستند؟
مهمترین مواد پلیمری پتروشیمی عبارتند از پلی اتیلن، پلی پروپیلن، پلی استارین و پلی اتیلن ترفتالات است. - کاربرد مواد پلیمری پتروشیمی چیست؟
پلیمرها کاربردهای مختلفی دارند که این کاربرد در صنعت بیشتر میشود. از دیدگاه صنایع پتروشیمی مواد پلیمری به 7 دسته تقسیم میشوند که صنایع، منبع، عبور نور، واکنش حرارتی، واکنش های پلیمریزاسیون، ساختمان مولکولی و ساختمان کریستالی از آن هفت دسته هستند.